Filmuletul zilei

Marul – Taierile de intretinere si fructificare
6 Responses to Filmuletul zilei

 1. Ventel Roxana-Denisa says:

  sunt foarte frumoase aceste filmari!I like it!:)

 2. Ionut Astefanoaie says:

  Foarte frumoase clipurile realizate de dvs. , imi aduc aminte de plaiurile natale…insa as dori sa adaug un mic sfat in legatura cu clipurile filmate cu tinerii casatoriti: secventei cu alergatul mirelui incercand sa prinda mireasa ar merge sa-i aplicati un efect de slow-motion(cu incetinitorul)parerea mea ca s-ar vedea mai frumos,va multumesc!

  FELICITARI PT. MUNCA DEPUSA!!!

  un fost elev…

  • FOARTE FRUMOS ,AVEM O COMUNA SUPER FRUMOASA .SI NU O ZIC EU CA M AM NASCUT ACOLO ¡. OZICE TOATA LUMEA CARE O VIZITEAZA. DAR CE POT ZICE DE SOLONET ,MAI ALES ACUM CA AVEM SI ASFALT… MULTUMIM TUTUROR…MULTUMIM DOMNULUI PRIMAR SI NU IN ULTIMUL RAND DV DOMNULE BODEIANU. VA MULTUMIM

 3. Ionel Bordeianu says:

  Ionut, iti multumesc pentru aprecieri. Ma straduiesc, ca prin filmele mele, sa-i pun la curent pe cei plecati din localitate, cu tot ce se intampla in comuna. In legatura cu efectul de care aminteai, este la latitudinea fiecarui regizor. L-am folosit inaine, imitandu-i pe altii, dar am considerat sa las miscarea actorilor in limita normalului, asa cum se petrece in viata. Multumesc pentru observatie.

 4. elena says:

  Pentru ca suntem la inceput de an tuturor “LAMULTI ANI”, cu bucurii, cu sanatate si mai multa fericire pe chipul fiecaruia. Sunt Elena, sunt nascuta in aceasta comuna minunata, dar sunt plecata de 22 ani din Bivolari. Vizionand pozele si imaginile am ramas stupefiata ce frumos au stiut sa refaca cladirile mai precis gradinita care arata jalnic cu ceva ani in urma cand am fost acasa, nu pot decat sa adresez felicitari domnului primar care s-a dovedit a fi un bun gospodar alesilor locali dar si locuitorilor care sunt de apreciat. Ce ar mai putea sa faca conducerea comunei sa aduca investitori chiar si pe venituri mai modeste sa ofere locuri de munca tinerilor si tuturor oamenilor, sa nu mai fie nevoie sa plece atat lume in afara tarii sa lucreze. A fost intotdeauna o comuna super faina dar acum s-au intrecut pe sine. BRAVO BRAVO BRAVO! Cu respect Elena Iacob (Graur)

Leave a Reply