Bivolari On-line

Bun venit pe pagina Bivolari on-line a comunei unde puteti urmari in timp real imagini captate de camerele de supraveghere instalate de Primarie.
bivolari_online
Pentru a putea sa va conectati trebuie sa intrati pe pagina oficiala a comunei Bivolari www.comunabivolari.ro numai in Internet Explorer si dati clik aici sau pe poza de mai sus.

Jos in bara apare  un mesaj care cere sa instalam modulul webrec.cab si un buton Install.

Click pe Install si apare o alta fereastra care cere confirmarea: YES si se asteapta.

Va aparea o pagina unde veti gasi imaginea de mai jos:
logmein
La User Name veti completa unul din urmatoarele cuvinete: camere, camere1, camere2, camere3, camere4, camere5, camere6, camere7, camere8, camere9 sau camere10 iar la Password lasat spatiu liber. Apasati Login.

Pagina nou deschisa are in stinga sus link-uri catre camerele care pot fi alese pentru vizionare.
camereSe pot conecta simultan maxim 11 vizitatori.

Viteza de incarcare este data de viteza conexiunii dvs. la internet

12 Responses to Bivolari On-line

 1. rarunchi constantin says:

  as dori niste informai despre fam rarunchi si rusu pintilie si anica

 2. pinciuc says:

  Va rog, nu se pot lăsa camerele de la șosea fixe, una îndreptată înspre Tabăra si una înspre Soloneț? Cred ca ar putea cuprinde întreaga zonă sau daca s-ar putea introduce cel puțin încă una fixă.

 3. paul hutu says:

  e cea mai frumoasa comuna de pe judetul iasi

 4. Doru says:

  Știți ce mi-a spus un coleg de serviciu căruia i-am arătat imaginile camerelor web din Bivolari? ”-Păi ăsta este oraș ,nu comună!!!„Bravo Liviu,bravo întregii echipe!!!

 5. Ionel Bordeianu says:

  Domnule Doru, mai incet cu jignirile.Defectiunea nu depinde de ADMIN 1. Nu a instalat ADMIN1 camerele. E problema altora. Treaba d-lui este sa faca conexiunea la internet si atat. D-lui a venit cu ideea la D-l Primar sa faca conexiunea camerelor la internet si pentru cativa lei (mai mult onorifici) isi pierde timpul tinand la zi acest cite, cand are proiecte mari de realizat la Iasi cu sume mult mai generoase. La rugamintea mea, fiindu-mi prieten, se ocupa de acest site de comuna care este cel mai frumos din tara cu stiri si reportaje filmate cu tot ce se realizeaza in comuna. Daca D-l Inginer se retrage, fiindca jignirile nu le merita, fiind de o constiincizitate rara, ma retrag si eu, fiindca ma simt si eu lezat de tupeul unora si sa vad atunci pe cine veti mai jigni. In scoala v-am invatat despre folosirea pronumelor de politete cand va adresati unei persoane. Le-ati uitat atat de repede?

 6. DORU says:

  Domnule Director,domnule Inginer.
  Vă cer zcuze pentru felul în care în care m-am adresat .Este evident că sunt în eroare ,necunoscând care sunt atribuțiile și competențele pe plan local. Valoarea site-ului nu o pune nimeni la îndoială,cu atât mai puțin eu.Cu speranța că problema tehnică va fi remediată vreodată, vă salut cu mult respect.

 7. Ionel Bordeianu says:

  Domnule Doru, toate mesajele vin intai la D-l Inginer care mi-a si dat telefon ” vedeti ca un domn semnaleaza o defectiune a camerelor, mergeti la Primarie sa-i cheme pe cei ce le-au instalat …poate s-a rupt un fir, problema nu este de competenta mea” ceea ce am facut. Ca nu functioneaza este problema lor. M-am suparat prin faptul ca, tocmai D-l Inginer a insistat la mine sa merg la D-l Primar si sa-l intreb daca accepta sa conecteze camerele la internet si tocmai D-lui sa fie jignit, care este de o corectitudine rar intalnita. Un an de zile am insistat la D-lui sa faca un site in care sa fac cunoscuta comuna in tara si in lume. Este foarte ocupat cu proiecte mari in Iasi si cred ca stiti salariile celor ce lucreaza in acest domeniu. Asa ca daca este jignit s-ar putea ca acest site sa dispara, fiindca noi impreuna formam o echipa si rezultatele le-ati vazut. Multumesc pentru raspuns. Cu stima, Prof. Ionel Bordeianu

 8. Doru says:

  …Și cum problema tehnică a fost remediată nu ”vreodată„ ci imediat, mulțumesc , ca de obicei,întregii echipe.Vă salut cu mult respect!

 9. Ionel Bordeianu says:

  Domnule Doru, am discutat din nou la Primarie.Problema se pune ca si la antene.Din cauza ploilor, cand face contact cand nu.E ceva care ma depaseste

 10. Stefaniu Diana says:

  Buna ziua Domn Bordianu nu stiu daka ma mai tinti minte sunt sotia decedatului Stefaniu Ion am trei baeti unul dintre ei vrea foarte mult sa invete in romania ajutatima va rog indrumatima kum se poate de fakut

 11. VASILE says:

  Suferim împreună de dorul ţăranului nostru şi înţelepciunea lui care pleacă odată cu el în Ceruri. Fericiţi cei care au apucat să cunoască acea înţelepciune! Trăim într-o lume în schimbare şi riscăm să ne pierdem identiatea noastră şi moştenirea de la străbuni, pe care tineretul de astăzi nu o cunoaște. Din acest motiv am cuprins în această carte, istoria și viaţa satelor noastre, tradiţia creştină, eroismul şi frumoasele obiceiuri locale ale neamului nostru. Măcar să ştie cei care vor veni după noi că numele “Ţară” de la ţăranul român vine şi dacă avem o ţară frumoasă, bogată şi formată ca o pâine, lor să le mulţumim. Se spune despre colacul românesc că reprezintă ţara şi hora unirii neamului nostru. Veţi afla din lectura acestei cărţi, că sătenii şi înaintăşii noştri au fost oameni de ispravă, muncitori harnici, buni gospodari, cinstiţi, păstrători ai tradiţiilor şi credinţei creştine şi apărători ai gliei străbune, până la sacrificiul suprem. Aşadar, vă aşteptăm dragi copii să vă întoarceţi acasă în patria voastră dragă, să munciţi şi s-o stăpâniţi cu demnitate!
  Până atunci aflați toate acestea din cartea de 300 pagini ,,COMUNA BIVOLARI – VATRĂ de TRĂIRE ROMÂNEASCĂ”. Informații la telefoanele: 0232 298 524 sau 0746 203 333 și 0742 242 222

Leave a Reply