Contact

Tel./fax – 0232/298508
Tel. 0232-298555
E-mail. primaria@comunabivolari.ro
primariabivolari@yahoo.com
Web. www.comunabivolari.ro

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Noul Regulament General de Protecția Datelor

 

15 Responses to Contact

 1. ciprian says:

  buna ziua as dori sa stiu ce se aude cu canalizarea din bivolari daca e functionabila daca nu cand ar trebui sa fie va multumesc

 2. Marian P. says:

  Domnule ADMIN1 va rog sa face-ti optimizarea “SITE-ului” in sensul ca sa lasa-ti in pagina numai link-urile la filmulete care oricum sunt plasate pe Youtube, in felul acesta vor putea accesa “SITE-ul” si utilizatorii care au computere mai putin performante.
  Va multumim anticipat !!!
  Cu stima.

  • admin1 says:

   Buna ziua

   viteza de incarcare a paginii este data de viteza internetului, si apoi de volumul informatiei in pagina. In cazul site-ului comunei Bivolari, toate filmuletele sint incarcate pe youtube.com si embedate pe site-ul http://comunabivolari.ro. Asta inseamna ca viteza de incarcare este aceeasi indiferent ca pun un link sau un embed.

   solutia tehnica este sa solicitati un pachet mai mare de viteza la internet si eventual sa faceti un up-grde la placa video pentru o imagine mai buna…

   Cu stima, ADMIN1

 3. DORU says:

  Domnule ADMIN1.Din nou sunt probleme la accesarea camerelor web și nu de acum ci de 3 luni.Vă rog să le remediați.

  Cu respect!

 4. athanasopoulous florentina says:

  vreau sa va rog sa imi spuneti daca in satul bivolari traieste rotaru stefan un om care nu are picioare si are 2 fete gemene va rog daca puteti sa ma ajutati este foart important pentru mine

 5. Ionel Bordeianu says:

  Doamna Florentina, am fost la familia D-lui Stefan Rotaru, locuieste in Cornu Negru,
  am discutat cu d-lui ,un om deosebit si va da nr. de telefon pentru a-l contacta-0751487911.

 6. Theodor T says:

  Buna ziua dragilor!

  Ma numesc Theodor T si sunt din Bucuresti.
  Motivul pentru care va scriu este unul de admiratie si putina invidie…
  Am putin peste 40 de ani si am umblat prin lumea intreaga lume . Ii sunt profund recunoscator Bunului Dumnezeu pentru sansa aceasta. Am strabatut lumea in lung si in lat din estul in vestul Americilor si de la nord la sud. Am umblat in toata Europa, pana la Cercul Polar si pana in inima Asiei.
  Peste tot am intalnit romani de mare calitate, oameni care m-au facut sa ma simt mandru ca sunt roman. Si chiar nimic nu e mai frumos, atunci cand te afli printre straini, decat sa intalnesti romani buni care sa faca cinste tarii tale.
  Dar, dragilor din Bivolari, dati-mi voie sa va felicit din toata inima, ca din mijlocul Dumneavoastra a plecat in lume un OM, un om simplu, care a ajuns in Templul ortodoxiei lumii, pe Sfantul Munte Athos sa fie unul dintre Oamenii extrem de iubiti si unul din cei mai apreciati calugari.
  Evident ca prin modestia unica a acestor oameni nu poate trece nimic cunoscut publicului. Dar eu sunt liber si chiar obligat sa va vorbesc de acest om care, in fapt va apartine Dumneavoastra…
  Italia se mandreste cu Michelangelo si asta e cunoscut pe toata planeta. Ortodoxia Romaneasca se poate mandri cu oameni precum Parintele Matei, din Bivolari, judetul Iasi,Romania. Acest om a ajuns sa picteze icoane in Schitul Prodromu, schitul romanilor din Muntele Athos, iar altele pleaca in cele mai mari biserici si manastiri din lume.
  Pentru ca vreau sa inteleaga si tinerii, mai ales copiii, este ca si cum un roman ar ajunge un fotbalist de talia lui Ronaldo, la Real Madrid! Si asta s-ar intampla in surdina, intr-o modestie absoluta si un firesc desavarsit…
  Nu vreau sa va explic mai multe despre invatamintele pe care am avut privilegiul, cinstea si onoarea sa le primesc de la Parintele Matei, un om tanar de altfel, pentru ca ar trebui sa scriu o carte pentru fiecare fraza a lui!
  E suficient sa afirm ca isi iubeste tara , si pe romani ca pe Bunul Dumnezeu, iar noua, romanilor ne face cinste si onoare si, sunt convins ca ne apropie de Dumnezeu in fiecare moment al existentei noastre.Iar despre Dumneavoastra, consatenii lui, vorbeste ca despre cei mai minunati oameni din lume.
  Sa fiti Binecuvantati ca ati daruit Romaniei si ortodoxiei un asemenea OM!
  Va respect, va salut si va multumesc!
  Theodor T, un bucurestean care sper sa va viziteze urbea intr-o buna zi…

 7. T.Marian says:

  Scriu aceste randuri pentru a incerca sa transmit locuitorilor din Bivolari putin din emotia pe care am simtit-o in Sfantul Munte Athos. Ceea ce voi scrie nu reflecta decat in mica masura cele traite. Dar scriu pentru a trezi in inimile tinerilor si barbatilor ortodocsi dorinta de a ajunge ei insisi in acest loc sfant.
  Voi pune pe hartie cateva randuri mai ales pentru cei care nu s-au gandit ca ar putea sa ajunga si ei la Sfantul Munte.
  Athosul a singurul loc din lume in care m-am simtit mai acasa decat acasa. Asta nu inseamna ca regret ca nu am ramas acolo. Sau ca regret ca am familie. Este un prilej de a respira sfintenie, este un prilej de intarire a fortelor duhovnicesti. Este un prilej de a prinde putere pe drumul adevarat pe care il presupune si familia: drumul sfinteniei.
  Cand un pelerin roman ajunge la Prodromu, prima lui grija este sa se inchine la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, la Prodromita.Cine oare nu si-ar dori sa vada o icoana care a fost pictata prin minune dumnezeiasca?
  Am ajuns la Prodromita. In clipa in care am ajuns in fata ei, privind-o, am uitat ca sunt pe pamant.Eram convins ca nimic nu ma va putea impresiona mai mult la Prodromu decat cunoscuta icoana a Prodromitei. Dar nu a fost asa.
  Cand l-am vazut pe parintele Matei si am apucat sa vorbesc cu el, am simtit o farama din emotia pe care nu am putut sa o definesc.Dar la prima intalnire s-a purtat fata de mine si prietenii mei cu atata dragoste . Mi s-a parut un lucru extraordinar ca un parinte athonit sa aiba atata grija de niste pelerine pe care acum ii cunostea prima data. Tot asa extraordinara mi s-a parut insistenta cu care spunea ca trebuie sa ne rugam unii pentru altii.
  Cum mi s-a parut parintele Matei? Ca un haiduc duhovnicesc al vremurilor noastre. Este un om plin de viata, duhul amortelii negasind salas in trupul si in sufletul sau.
  Parintele Matei iradiaza nobletea duhovniceasca . Atata seninatate, atata liniste, atata dragoste.
  Revenind in tara, m-am intors nu numai cu bucuria pe care o are orice pelerin, aceea ca pastreaza in inima sa o farama din binecuvantarea Sfantului Munte, ci si cu bucuria ca acolo e un parinte care se roaga si pentru mine.
  Una dintre cele mai mari bucurii pe care le-am avut in Athos se leaga tot de parintele Matei.
  Am aflat ca este din Bivolari, o localitate din nordul Moldovei Lui Stefan Sfantul. Ce potrivire MINUNATA !
  M-a miscat pur si simplu smerenia si cumpatarea sa. Am citit multe texte despre smerenie si am auzit multi preoti vorbind despre aceasta virtute. Parintele Matei mi s-a parut ca exprima cel mai bine prin viata sa ceea ce altii spun mai mult prin cuvinte.
  Este clar ca nu toti calugarii care si-au curatit inimile sunt athoniti, ca Athosul nu este singurul loc in care se nevoiesc parinti cu viata sfanta.
  Semnat un fiu norocos …din Brasov, al Lui Dumnezeu …

 8. Vasile D. Huţişoru says:

  Domnilor Theodor şi Marian. Mă bucură cuvintele Dv. şi mă face fericit văzând că aveţi o asemenea apreciere pentru un FIU al satului nostru, mai ales că (Maricel) în copilărie, părintele Matei a fost vecinul nostru (gard în gard cum se spune). După şcoala urmată la Iaşi, a plecat cu unica surioară de mânuţă fiecare la câte o mănăstire. Acum maica Pahomia se află la mănăstirea Văratec judeţul Nemţ, unde o vizităm periodic. La Sfântul Munte Atos am fost în două rânduri. Ultima dată în septembrie 2011. De fiecare dată m-a primit cu bucurie, cu figura lui blândă şi prietenoasă, mi-a prezentat atelierul de pictură şi minunatele sale opere. Am participat la slujbele Sfintei Liturghii şi m-a ajutat să mă pot spovedi şi împărtăşi cu Sfintele Taine. Ne-am închinat la cele două icoane făcătoare de minuni: a Maicii Domnului Prodromiţa şi a Sfântului Ioan Botezătorul. În continuare am vizitat schitul Lacu şi multe alte mănăstiri şi schituri din Sfântul Munte. Am impresia că într-un singur pelerinaj de numai 3-4 zile nu-mi era suficient să-mi satisfac dorinţa sufltească de cunoaştere.
  Am veţuit acele câteva zile într-o altă lume: o lume a smereniei, a nevoinţei, a iubirei a păcii şi a rugăciunii permanente, călători pe drumul suferinţei, sfinţeniei şi desăvârşirii.
  Ne-am întors cu durere îm suflet în lumea noastră plină de ispite şi păcate, dar ducem cu noi memoria acestui colţ de rai şi a cuvioşilor părinţi care aici susţin stâlpul credinţei noastre creştin-ortodoxe curată şi adevărată. La plecare ne-am închinat din nou şi am lăsat acatiste cu convingerea că rugăciunile noastre se vor îndeplini.

 9. petronel arnautu says:

  domnule profesor felicitari pentru toate reportajele frumoase pe care le face-ti cu atata drag si daruire sper sa ne revedem curand pentru a rializa un nou material cu stima si respect poetul iubiri petro

 10. petronel arnautu says:

  felicitari Domnilor profesori Ionel si Ecaterina Bordeianu pentru aceste reportaje foarte frumoase si in acelas timp felicitari Doamnei profesor Anca Sfarc pentru acest eveniment organizat cu ocazia zilei nationale a ROMANIEI toata stima.

 11. petronel arnautu says:

  am urmarit cele mai recente reportaje de pe site sunt foarte frumoase felicitari Domnule Profesor succes in continuare si tot respectul sunteti un adevarat maestru

 12. pompiliu popescu says:

  Buna ziua ,
  Ma numesc Pompiliu Popescu si caut un fost coleg care , in anii 1980 locuia in comuna Dvs. – numele lui este GHERVAN CRISTIAN . Daca cineva poate sa-mi dea relatii despre el , va rog sa-mi scrieti pe adresa – pompiliupopescu2000@yahoo.ca .
  Va multumesc .

 13. petronel arnautu says:

  o serbare foarte frumoasa felicitari domnilor profesori pentru organizare felicitari copiii talentati si un viitor frumos in muzica populara.

 14. Petronel Arnautu says:

  Va Felicit Domnule Profesor Foarte Frumoase Reportaje
  Sa Stiti ca Sunt Un Fan Al Acestui Site Stima Si Respect

Leave a Reply