Buna functionare a canalizarii din comuna Bivolari in atentia Primariei

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.

3 Responses to Buna functionare a canalizarii din comuna Bivolari in atentia Primariei

 1. anonim says:

  Cred că glumiti, sau e o ironie!? Eu nu am auzit pe nimeni sa se fi conectat la reteau de canalizare a comunei(oficial, nu!). De ce nu publicati pe site toti pasii pe care trebuie sa-i urmeze un cetatean ca sa se conecteze? De asemenea, preturile si conditiile pe care trebuie sa le inteplineasca un individ pentru a avea acces la sistemul de canalizare.
  Am ajuns la concluzia, dupa cativa ani de cand ati demarat proiectul, ca l-ati realizat doar pentru oamenii “buni” ai comunei care s-au conectat “ilegal” la sistem, desigur, cu acordul celor mai mari din primarie.
  Va multumesc! Si sper ca acest comentariu nu va fi sters, ci se vor lua niste masuri la locul lor. Hai sa dam cartile pe fata! Si sa nu ne mai ascundem dupa cortina!

 2. Ionel Bordeianu says:

  Domnule ,,Anonim”
  In comuna sunt peste 100 de cetateni, plus blocurile din centru, conectati la reteaua de canalizare.Nu este comuna pe traseul Iasi-Botosani care sa aiba atatea facilitati si ma refer la reteaua de apa, canalizare, asfalt in satele componente, ca sa nu mai vorbesc de centrul civic, care are un parc ce nu exista in foarte multe comune din tara.Ma mir ca vestea conectarii la retea nu a ajuns si la urechile dv.O simpla vizita la Primarie ar fi rezolvat problema. In comentariul dv. spuneti: ,, sa nu ne mai ascundem dupa cortina”. Imi pare rau, dar sunteti primul care va ascundeti, fiindca refuzati sa va dati numele si adresa de e-mail, asa cum fac cei ce au de spus ceva pe acest cite, ca sa dam crezare sinceritatii dv. Rog nu transformai acest cite in dispute politice. El a fost creat pentru a aduce la cunostinta celor plecati in tara si strainatate ce se mai petrece pe meleagulile copilariei. Cu sinceritate, Prof. Ionel Bordeianu

 3. Vasiliscus says:

  Dacă onorabilul domn Bordeianu nu dorește ca acest site să se transforme în spațiu pentru dispute politice, nici eu nu doresc să fie transformat în spațiu pentru propaganda politică. În sfârșit, un om care are curajul să-și afirme o poziție diferită de programul oficial al site-ului, este acuzat că face politică. Nimeni nu contestă realizările deosebite ale comunei Bivolari la nivel de primărie, însă cred că lumea s-a săturat după vreo 50 de ani de propagandă pentru ca astăzi să asistăm la manifestări asemenea din partea unor oameni nostalgici după vremurile de odinioară. Încetați să mai faceți propagandă pe site-ul primăriei și postați informațiile mai obiectiv. Mulțumesc.

Leave a Reply